Verlaagd btw tarief op arbeidskosten ten einde.

Beste Klanten van Verlijsdonkschilderwerken. Zoals hieronder beschreven wordt er vanaf 1 juli 2015 weer 21% BTW berekend op de arbeidskosten.

In het woningmarktakkoord dat woensdag 13 februari 2013 tot stand is gekomen, is afgesproken dat het btw-tarief wordt verlaagd op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen. 
De btw op arbeid  is per 1 maart 2013 verlaagd van 21% naar 6%. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die dus loopt tot 1 juli 2015. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar. Het verlaagde tarief wordt ook toegepast op de arbeidskosten van de in opdracht van een opdrachtgever op maat gemaakte goederen. Deze goederen kunnen in eigen werkplaats, maar ook op de locatie zelf vervaardigd worden.

De regeling is wat ruimer ten opzichte van de regeling voor 2010/2011. Nieuw is dat ook architecten, die de verbouwing van een woning begeleiden onder het lagere belastingtarief vallen. Aanleg van tuinen valt ook onder de nieuwe regeling, evenals de verbouw van kadegebonden woonboten.
Het moment waarop de dienst wordt afgerond, is bepalend voor toepassing van het verlaagde btw-tarief. Het werk dient afgerond te worden in de periode van 1 maart 2013 tot 1 juli 2015.

Bron: http://www.bouwendnederland.nl/praktijkinformatie/verlaagd-btwtarief

Ontvang in de maanden januari tot en met maart korting op uw 

binnenschilderwerk.

Deze korting kan oplopen tot maar liefst 10%!

Vraag ons vrijblijvend naar de voorwaarden.