Elk pand vraagt om een andere aanpak. Een monumentaal gebouw vergt een ander behandelplan als uw bedrijfspand of woning. In veel gevallen is uw vastgoed uw grootste investering. Om de waarde hiervan te behouden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Vaak onderneemt u pas actie als uw schilderwerk scheuren begint te vertonen of afbladdert. Of in een erger stadium: houtrot. Het herstellen hiervan brengt extra werk en dus ook extra onnodige kosten met zich mee.

Verlijsdonk Schilderwerken streeft ernaar om uw onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden en uw vastgoed in optimale conditie te brengen. Nadat een goede basis is gelegd houden wij u periodiek en vrijblijvend op de hoogte. Wij inspecteren de staat van uw schilderwerk en waar nodig komen we in actie. Deze manier van werken heeft de volgende voordelen:

  • Door regelmatige inspecties zijn wij houtrot en grote reparaties voor.
  • Hierdoor blijft u schilderwerk in topconditie.
  • Lagere kosten (regelmatig onderhoud is minder onderhoud)
  • Uw pand wordt door 1 bedrijf beheert waardoor eventuele zwakke punten bekend zijn en extra goed in de gaten gehouden kunnen worden.
  • Vaste contactpersonen waar u op kunt vertrouwen.
  • Een stralend en in het oog springend pand.

Wanneer u kiest voor Verlijsdonk Schilderwerken kiest u voor topkwaliteit. Om die te kunnen waarborgen gebruiken wij alleen de allerbeste producten uit het topsegment. Hiermee verlengt u niet alleen de levensduur van uw houtwerk, ook behoud uw schilderwerk langer zijn glans en kunt u er optimaal van genieten.

Onze klanten zijn ons visitekaartje en wij streven ernaar om iedere klant een tevreden klant te laten zijn. Wij zijn trots op de vaste klantenkring die we de laatste 39 jaar opgebouwd hebben. Door kwaliteit te leveren voor een nette prijs, een goede service, klantgerichtheid, duidelijke afspraken en flexibiliteit kunnen wij hun en wellicht ook uw verwachtingen waar maken!

Vanuit een kleine, flexibele organisatie werken onze gediplomeerde schilders met passie aan uw pand. Ambachtelijk schilderwerk vraagt om kennis en ervaring die wij ruimschoots in huis hebben. Van stopverf vervangen tot het penselen van sierletters. Wij hebben de knowhow en kunde én zijn in staat om van een oud pand een nieuw te doen lijken. Neemt u gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan!